Fredrikssons Smakglädje

Producent

Fredrikssons Smakglädje drivs av Christer och Mona som producerar sylter, marmelader och inte minst en grillsås som vunnit SM guld. Butik finns både vid Sollidens slott och i Byxelkrok.

Prisbelönt genuint mathanverk från Fredrikssons!

I det lilla marmeladeriet på Fredrikssons Smakhantverk Öland AB tillverkas genuina marmelader, chutney, glögg, saft, geléer och mycket annat gott av ägarna själva. I smaksamarbete med kungafamiljens sommarparadis, Sollidens Slott, skapas goda premiumprodukter exklusivt på frukt och bär från slottets trädgård med namnet Solliden limited edition

Smakhantverk är det marmeladeriet heter och står för och verksamhetens drivs av intresse för att förädlas den äkta smaken av solmogna bär och frukter från Öland. Smakerna i Fredrikssons Smakhantverks produkter har uppmärksammats nationellt och fått ett flertal guld- och silvermedaljer i SM i mathantverk samt är utvald leverantör till Nobelfestligheternas Nobel NightCap. Prova den guldmedalj-belönade Mona såsen – ett måste till en öländsk grillsommar, både i slott och koja!

Allt tillverkas med småskaligt mathantverk, små kok och bara naturlig råvara. I våra produkter finns inga tillsatser, syntetiska ämnen eller syltsocker. Äkta vara alltså! Vårt mathantverk är certifierat av Eldrimner och Äkta vara.

Fredrikssons unika produkter finns inte överallt. Du finner de egna Smakglädje-butikerna, vid Sollidens slott och i Byxelkroks hamn, där förutom de egna premiumprodukterna även erbjuds en samling av det bästa mathantverket i regionen. Vidare finns Fredrikssons endast på utvalda miljöer; Astrid Lindgrens Näs, Vandalorum, Sollidens slott, Himmelsberga och kungliga slottet i Stockholm.

Besök gärna e-handeln på www.fredrikssons.eu

Kontaktinformation

Fredrikssons Smakglädje